Juke van der ScheerBekkenfysiotherapeut

Juke heeft meer dan 30 jaar ervaring als fysiotherapeut in Nederland, Frankrijk, België, China en Australië. Sinds kort is ze weer in Nederland.

In België heeft ze haar opleiding tot bekkenfysiotherapeut voltooid en werkt met mensen die last hebben in hun bekkenregio.
Herkenbare klachten zijn: urine incontinentie (plas niet kunnen ophouden), problemen rondom de genitaliën (zoals pijn bij het vrijen), klachten rondom ontlasting (obstipatie bijvoorbeeld), als ook pre- en postnatale begeleiding en gynaecologische zorg (denk aan een orgaanverzakking). Tevens helpt ze mensen die pre- en postoperatief begeleiding nodig hebben (prostaat operaties bijvoorbeeld).

Ze heeft 30 jaar ervaring als McKenzie therapeut. Daarin houdt ze zich voornamelijk met kwesties van de wervelkolom bezig, zoals lage rug- en nekpijn.

In Australië is ze Pilates instructeur voor fysiotherapie geworden, maar bovenal heeft ze zich verdiept in seksuologie.

Kirsten en Juke kennen elkaar van de opleiding fysiotherapie , die ze samen volgden in Den Haag.

Alhoewel Juke 18 jaar in verschillende landen heeft geleefd, bleven ze altijd in contact met elkaar.

Juke gaat Kirsten de komende maanden vervangen, zodat zij kan herstellen van een ongeval. De omstandigheden waaronder deze nieuwe samenwerking tot stand is gekomen, is niet ideaal. Maar ze kijken er beiden naar uit om samen een omgeving te creëren waarin patiënten zich veilig voelen en de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Neem contact op

Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw email reageren.

Not readable? Change text. captcha txt